Activiteiten

Activiteiten

Om lekker te genieten

 

High Tea*

Bij Eetkamer de Tijd kunt u genieten van een heerlijke High Tea.
High Tea komt oorspronkelijk uit Engeland en wordt gezien als een echte theemaaltijd. Het is een gezellige en stevige maaltijd voor familie en vrienden waarbij langdurig tafelen centraal staat.

Eetkamer de Tijd sluit hierbij aan. U wordt heerlijk verwend met diverse kleine, hartige en zoete hapjes onder het genot van verschillende smaken thee.

Pure verwennerij voor 23.50 per persoon

 

High Wine*

Een goed glas rode of witte wijn met een culinaire verrassing on the side in een gezellige omgeving:  dit is een combinatie die de High Wine in Eetkamer de Tijd tot een wonderlijke belevenis maakt!
Vanaf drie glazen serveren wij u speciaal geselecteerde wijn met een bijpassend hartig, zoet, warm of koud hapje.
Neem je moment om lekker bij te kletsen, om je dag goed af te sluiten of gewoon omdat het kan.

Genieten vanaf 23,50 per persoon

 

High Beer*

Zin om een aantal verschillende (speciaal) biertjes uit te proberen? Dat kan bij Eetkamer de Tijd!
Proef, ontdek en geniet.
Verdeeld over drie tot vijf rondes serveren wij u speciaal geselecteerde bieren met een bijpassend hartig, zoet, warm of koud hapje.
Leuk als afsluiter van een werkdag, een moment om lekker bij te kletsen of gewoon omdat elke dag wel een feestje verdient.

Genieten vanaf 23,50 per persoon

 

Een Baby Op Komst?*

Verras de aanstaande moeder met onze High Tea babyshower. Gezellig met zijn allen genieten onder het genot van een hapje en drankje.
Wij serveren diverse kleine, hartige en zoete hapjes in de kleur roze en/of blauw als finishing touch . Tevens wordt u lekker verwend met heerlijke Flammkuchen en uiteraard geniet u daarnaast van ons overheerlijke thee assortiment.

Genieten vanaf 23,50 per persoon

 

* Minimaal 24 uur van te voren reserveren